Onze Kracht

In de showroom van Zenner treft u verschillende designkeukens aan in originele opstellingen en prachtige kleuren. ‘Samen met u  zoeken wij naar een perfecte balans tussen uitstraling en functionaliteit. En samen met u vinden wij de keuken die bij u past! Vanuit ons assortiment kunnen we zoveel stijlen en kleuren leveren, dat voor elk interieur een prachtige keuken te leveren is.’ Voor iedere keuken geldt: een mooie vormgeving, uitstekende kwaliteit en een goede prijs zijn gegarandeerd. Deze eigenschappen heeft Zenner zeer hoog in het vaandel staan.

Onze Kwaliteit

In het hart van uw huis, waar koken genieten is en koken welhaast een kunst, is kwaliteit van het grootste belang. Zenner Keukens gaat vanzelfsprekend voor keukens die kwalitatief uitstekend zijn. Ook de keukenapparatuur is uitsluitend van A-kwaliteit. En met de modernste snufjes wordt het koken nog leuker! Omdat de keuken uw manier van leven én van koken weerspiegelt, is de lifestylesfeer in de keuken belangrijk. Keuken en kamer zijn zo veel mogelijk op elkaar afgestemd qua stijl en kleur.

Onze Service

‘Service is uitermate belangrijk bij ons! Die begint al bij het eerste gesprek en is onvoorwaardelijk.’ De montage van een keuken wordt verzorgd door Zenner Keukens in samenwerking met een keukenmontagebedrijf, dat onder regie werkt van Zenner en dezelfde, jarenlange ervaring heeft. Na montage vindt de oplevering plaats, waar alles op kwaliteit wordt gecontroleerd. ‘Ook reageren we adequaat op elke vraag die op ons afkomt. Een goede service vinden wij de normaalste zaak van de wereld!’ Daarnaast kan Zenner u geheel ‘ontzorgen’ op het gebied van renovaties in uw huis of een totale renovatie. Zij managen het project deskundig en vakkundig. ‘U heeft er helemaal geen omkijken naar!’ Dat is van A tot… Zenner!

Ons Advies

Schoonheid en kwaliteit gaan bij Zenner Keukens hand in hand. Dit heeft al veel tevreden klanten opgeleverd. Je voelt je thuis in een prachtige keuken van Zenner! ‘We investeren graag in een goed gesprek en nemen daar de tijd voor. We gaan op die manier een gedegen voortraject in. Dat betekent dat we goed kunnen aansluiten bij uw wensen en met een uitstekend voorstel kunnen komen. Een op maat geleverd advies, gebaseerd op jarenlange ervaring. Dit advies wordt vertaald in een gedetailleerde offerte met een vaste prijs en 3D-tekeningen.’

© Zenner Keukens | webdesign by BRANDRS