Onze Kracht

In de showroom van Zenner Keukens vindt u diverse designkeukens in unieke opstellingen en schitterende kleuren. Wij streven samen met u naar de perfecte balans tussen uitstraling en functionaliteit, zodat we samen de keuken vinden die perfect bij u past. Ons uitgebreide assortiment biedt zoveel stijlen en kleuren, dat er voor elk interieur een prachtige keuken beschikbaar is. Alles is mogelijk, van Italiaanse merken tot bijzondere maatwerk kasten. Bij Zenner staan mooie vormgeving, uitstekende kwaliteit en een goede prijs altijd centraal.

Onze Kwaliteit

In het hart van uw huis, waar koken een kunst is, staat kwaliteit voorop. Zenner Keukens levert uitsluitend keukens en keukenapparatuur van A-kwaliteit, voorzien van de modernste snufjes om koken nog leuker te maken. Wij zorgen ervoor dat de stijl en kleur van uw keuken en woonkamer perfect op elkaar zijn afgestemd, zodat uw keuken uw levensstijl en kookgewoonten weerspiegelt. Wij beginnen waar de onderkant van de markt ophoudt. Dit betekent betaalbare kwaliteitskeukens voor jonge stellen tot luxe designkeukens voor het hoogste segment. Bij Zenner Keukens vindt u altijd een keuken die bij uw budget past.

Onze Service

Service is bij ons uitermate belangrijk en begint al bij het eerste gesprek. De montage van uw keuken wordt verzorgd door Zenner Keukens in samenwerking met een ervaren keukenmontagebedrijf onder onze regie. Na montage wordt alles grondig gecontroleerd op kwaliteit. U krijgt de zekerheid dat het eindresultaat klopt en dat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij reageren snel en adequaat op elke vraag, want een goede service is voor ons vanzelfsprekend. Daarnaast kunnen wij u volledig ontzorgen bij renovaties of totale verbouwingen. Wij managen uw project deskundig en vakkundig, zodat u er geen omkijken naar heeft. Dat is service van A tot Zenner!

Ons Advies

Bij Zenner Keukens gaan schoonheid en kwaliteit hand in hand, wat heeft geleid tot vele tevreden klanten. In een Zenner-keuken voelt u zich meteen thuis. Wij investeren graag in een goed gesprek en nemen uitgebreid de tijd om uw wensen te begrijpen. Dit resulteert in een gedegen voortraject en een passend voorstel. Ons advies, gebaseerd op jarenlange ervaring, wordt vertaald in een gedetailleerde offerte met een vaste prijs en 3D-tekeningen. We houden het puur en eerlijk, zodat u een kwaliteitskeuken krijgt waar u nog heel lang plezier van hebt.

© Zenner Keukens | webdesign by BRANDRS

WE BESTAAN 20 JAAR!

Al meer dan 20 jaar leveren wij zekerheid en kwalitatieve keukens aan tevreden klanten. Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op! Bekijk onze ‘binnenkijken bij’ en ‘reviews’ pagina’s voor meer inspiratie of om te lezen wat anderen over ons vertellen.

zenner-favicon

Dit zal sluiten in 0 seconden