• Wat klanten vertellen over Zenner keukens

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 van 5 sterren (op basis van 128 reviews)
Uitstekend45%
Heel goed55%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Vriendelijk en bovenal niet opdringerig

Rated 5 out of 5
november 9, 2022

Dienstverlening. Alles is bespreekbaar. Vriendelijkheid. Kwaliteit.

Niets wordt er opgedrongen.

Gerard
 – 
Zeist
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Goed en eerlijk advies met een mooi resultaat!

Rated 5 out of 5
november 21, 2021

We zijn blij dat we de keuken bij Zenner hebben gekocht. Verhalen die je hoort over wat er mis kan gaan met het kopen en plaatsen van keukens zijn ons bespaard gebleven. Thom heeft goed meegedacht, reageerde pro-actief en 2 kleine puntjes die we nog hadden bij de oplevering zijn netjes opgelost.

Sjon
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Zeer klantgerichte onderneming

Rated 4 out of 5
september 21, 2021

Mijn ervaring met Zenner keukens is zeer positief.

Zeer vriendelijk en professioneel contact en goede begeleiding bij het plaatsen van de keuken.

Miranda van Angelen
 – 
Nieuwegein
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Prachtige keuken geworden.

Rated 5 out of 5
mei 16, 2021

Ondanks Corona in goed overleg met Thom een mooie keuken en bijkeuken samengesteld, alles in 1 keer goed geleverd en alles past perfect.

Joost
 – 
Eerbeek
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Doen wat ze beloven

Rated 5 out of 5
mei 14, 2021

Een zaak waar de klant koning is. Alles is mogelijk. Met veel geduld en nog meer kennis is me alles uitgelegd. Eerlijk advies gekregen. Goede communicatie en planning.Fijne werklui die met je meedenken en net even een stapje verder gaan voor je. Op de afgesproken datum stond mijn beeldschone keuken klaar om te gebruiken. Geen drama met een aanrechtblad wat niet past of een keukenkastje wat niet goed sluit. Ze gaan voor perfectie en dat is te zien!

Tamara
 – 
Ijsselstein
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Goed persoonlijk advies en zeer goede service.

Rated 5 out of 5
maart 7, 2021

Tijdens het persoonlijke gesprek bij Thom op de zaak, heeft hij ons goed voorzien van advies en mogelijkheden die er zijn. Na het uittekenen van het ontwerp heeft hij alles netjes ingemeten thuis en is de keuken met apparatuur besteld. Alles is netjes geleverd en we hebben zeer goede service gekregen bij plaatsing van de keuken.

Familie de Graaf
 – 
Bunschoten
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Bij Zenner keukenarchitectuur krijg je professioneel advies, zonder je iets te willen opdringen.

Rated 4 out of 5
februari 21, 2021

Ik ben zeer prettig en professioneel geadviseerd. Thom geeft verschillende opties en denkt goed met wensen van de klant. Er wordt je niets opgedrongen en dat is ontzettend fijn. De afspraken waren duidelijk en helder en zijn ook nagekomen. Ik heb nu een prachtige keuken, met prachtige apparatuur in mijn nieuwe huis. Als je op zoek bent naar een keuken adviseer ik zeker om bij Zenner Keukenapparatuur langs te gaan.

Marjon
 – 
NIEUWLAND
Gekochte keuken: 
landelijke keuken
Zenner keukens gevonden door: 
voorbijrijden/lopen

Een aanrader voor iedereen!

Rated 5 out of 5
februari 14, 2021

Uitstekend bedrijf met mooie producten. Zeer correct en adequaat geholpen door Dhr. Zenner. Deze heeft ons professioneel begeleid met de aankoop van onze nieuwe moderne keuken. Hoge kennis van zaken en een dikke 10+ voor de communicatie. Een No-Nonsense bedrijf die goed begrijpt wat de klant belangrijk vind en hier ook naar handelt. Perfectie staat hoog op de lijst van Zenner Keukens en dat is in het resultaat terug te zien. Een fijne ervaring voor iedereen die ontzorgt wil worden, en wil genieten van een prachtige keuken. Wij wensen iedereen alvast veel (kook)plezier en dikke complimenten aan Team Zenner!

M.S.
 – 
Lexmond
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

prima service en goed contact

Rated 4 out of 5
februari 14, 2021

fijne mensen en prima service , zoals het hoort eigenlijk.

persoonlijk goed betrokken bij het project.

G.van Drie
 – 
Bunschoten
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Goed product advies en service minimaal

Rated 4 out of 5
februari 13, 2021

Mooi producten maar advies en after sales niet voldoende.

Boer
 – 
Cothen
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Betrouwbaar en goede regie.

Rated 5 out of 5
februari 13, 2021

Goed meegedacht met de indeling van de keuken, goede samenwerking met JS vloeren. Planning prima uitgevoerd, Samenwerking met installatie en vloerbedijven. Allemaal vakmensen.

R.van Rooijen
 – 
Ijsselstein
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Fantastisch

Rated 5 out of 5
juli 26, 2020

Vanaf het begin was er een click die steeds hechter werd. Wij hadden haast voor het indienen van de elektriciteit in de nieuw bouw. De tekeningen werden op tijd bij de aannemer ingeleverd, zonder problemen.

De planning en communicatie met Zenner was perfect en de keuken werd precies op tijd geleverd.

Het plaatsen van de keuken werd gedaan door ervaren mensen en was in minder dan twee dagen gefikst.

Zonder meer een aanrader.

D. van Overbeek
 – 
Culemborg
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Fijne samenwerking

Rated 5 out of 5
maart 3, 2020

Vakkundig gesprekspartner die onze wensen prachtig heeft vertaald in een schitterend keukenontwerp.

Christiaan
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Fijne mensen, fijne werkwijze met een super resultaat!

Rated 5 out of 5
februari 4, 2020

Fijne no-nonsense werkwijze. Kundig personeel met veel ervaring.

ze denken goed mee en laten het ook weten als je iets beter niet kunt doen! Transparante werkwijze zodat je gelijk weet waar je aan toe bent.

Rene
 – 
Bunschoten
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Top bedrijf

Rated 5 out of 5
januari 22, 2020

Luistert naar de klant en het advies is super.

Aan te raden voor iedereen die een keuken wil.

Wij zijn er geweldig blij mee,

Diny
 – 
Ijsselstein
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
voorbijrijden/lopen

Wij zijn tevreden

Rated 5 out of 5
november 10, 2019

Het adres voor het realiseren van een droomkeuken

A.R.Sjauw-Koen-F
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
voorbijrijden/lopen

Geweldig

Rated 5 out of 5
november 6, 2019

Een fantastische leverancier van keukens, die alle tijd voor je neemt. Top kwaliteit.

Kees
 – 
Nieuwegein
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Straalt rust en vertrouwen uit incombinatie met vakkennis: compliment waard

Rated 4 out of 5
november 5, 2019

Goede voorbereiding van het traject met duidelijk advies en kundig personeel.

Professioneel.

A.G
 – 
Ijsselstein
Gekochte keuken: 
landelijke keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Goede service, goed behandeld

Rated 4 out of 5
april 4, 2019

Advies. Klantvriendelijk. Management.

Alie
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Perfect, zeker aan te bevelen!

Rated 5 out of 5
april 2, 2019

Zeer goed advies. Verkoper luisterde goed naar mijn wensen. Planning was zeer strak. Alles paste precies in elkaar. Geweldig. Vaklieden. Echt heel goed bevallen

Maud
 – 
Houten
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Blij met het resultaat

Rated 4 out of 5
april 2, 2019

Nette afhandeling, technisch sterk en meegedacht over goede oplossingen. De wasbak werd 1 dag later geleverd maar nog wel netjes door Thom gemonteerd. We hebben gekozen voor een afwijkende indeling maar daar zijn we erg blij mee omdat de keuken nu super praktisch is ingericht. Je loopt elkaar niet in de weg tijdens het koken.

Jacqueline
 – 
Nieuwegein
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Goed gedaan

Rated 4 out of 5
april 1, 2019

Mooie keuken, goed advies over ontwerp en apparatuur, goede prijs.

Michael
 – 
Utrecht
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Wij zijn tevreden over

Rated 4 out of 5
maart 30, 2019

Eigenlijk alles wel. Vanaf het eerste bezoek tot planning, montage en nazorg.

Jan
 – 
Nieuwegein
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
voorbijrijden/lopen

Toppers van Zenner!

Rated 5 out of 5
oktober 9, 2018

Professionele monteurs met uitstekende apparatuur.

Levering was uiterst korrekt en alles was er.

De keuken monteur is een vakman en prettig om een paar dagen in huis te hebben.

Joop
 – 
Nieuwegein
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Persoonlijk en oprecht

Rated 4 out of 5
oktober 7, 2018

Persoonlijk, luisteren naar wensen, geen sales en onderhandelings spelletjes, eerlijk en een top keuken

Dagmar
 – 
De Bilt
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
voorbijrijden/lopen

Echte aanrader

Rated 4 out of 5
juni 11, 2018

Goede service, goed advies en alles binnen de planning geïnstalleerd. Tevens wordt er goed meegedacht en goede ideeën naar voren gebracht. Top bedrijf dus. echt een aanrader.

Eric
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
voorbijrijden/lopen

Super tevreden

Rated 5 out of 5
juni 9, 2018

Fijne gesprekken gehad en heel goed voorgelicht. Verkoper Stef heeft zeer uitgebreide kennis en geen moeite is teveel om eea uit te zoeken. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen. Thom heeft ons ook fijn geholpen met zijn technische kennis met het uitzoeken van een passende mechanische muurdoorvoer. Top! Monteur Albert heeft de keuken super netjes geplaatst. Heel tevreden zijn we!!!

Calesta
 – 
Ijsselstein
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Snel en betrouwbaar

Rated 4 out of 5
juni 7, 2018

Zenner reageert en schakelt snel en komt afspraken na

Sebastiaan
 – 
Amsterdam
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

IJzersterk duo, ontzorging op hoog niveau

Rated 5 out of 5
juni 6, 2018

Eerste bezoek aan de showroom was ongedwongen en uitermate informatief. Het ontwerp van onze keuken was creatief, praktisch en met oog voor detail en symmetrie. Zondermeer een ijzersterk duo.

Levering was exact op tijd en compleet

Montage en installatie van de keuken is uitermate vakkundig en met veel zorg uitgevoerd, zelfs een klein foutief hoekstukje (wat ons niet was opgevallen) werd gemeld en vervangen.

Naast de leveringen en montage van de keuken zijn door Zenner ook onze verbouwings- en installatiewerkzaamheden gecoördineerd en uitgevoerd. Ook dit is zeer goed bevallen. Werkzaamheden zijn door de diverse onderaannemers vakkundig uitgevoerd. Alles wat planning betreft nauwgezet op elkaar afgestemd met ruimte voor tegenvallers (die er altijd wel zijn) en aanpassingen (ook die zijn er geweest vanwege voortschrijdend inzicht)

Samengevat: “Ontzorging op hoog niveau”

Johan
 – 
Utrecht
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Geen poespas

Rated 5 out of 5
mei 23, 2018

Eerlijk en open advies.

Geen verborgen verrassingen.

Gertjan
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Prettige communicatie

Rated 4 out of 5
mei 23, 2018

het op de hoogte houden van de stand van zaken ,vakmensen die verantwoordelijk zijn voor plaatsing.

Cor
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Maatwerk en vakmanschap

Rated 4 out of 5
mei 20, 2018

Top maatwerk! Deze mannen hebben echt vakmanschap!

Herman
 – 
Amxsterdam
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Alles klopte

Rated 5 out of 5
mei 19, 2018

Het persoonlijk afstemmen op onze wensen en het meedenken naar een praktisch keukenontwerp. Het feit dat alles klopte bij levering en een hele secure monteur.

Pierre
 – 
Vianen
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
voorbijrijden/lopen

Prima service

Rated 4 out of 5
februari 4, 2018

Bij Zenner Keukens nemen ze uitgebreid de tijd om je wensen door te nemen en te zorgen dat het goed uitgevoerd gaat worden. Prima service.

Ans
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
voorbijrijden/lopen

Probleem bij montage, maar werd wel erkend

Rated 4 out of 5
januari 27, 2018

Probleem bij montage en maatvoering werd erkend en wilde men ook verhelpen. We hebben het er echter bij gelaten omdat we er uiteindelijk wel mee kunnen leven. Het was in elk geval geen moeilijke weg om het probleem te erkennen.

Johan
 – 
Geldermalsen
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Fan van Zenner Keukens!

Rated 5 out of 5
januari 26, 2018

Alles! Vanaf eerste gesprek tot met levering van de keuken. Superprofessionele aanpak, hulp, begeleiding en advies. We zijn niet alleen maar ontzettend blij met onze keuken, maar echt gelukkig. Alles is perfect dankzij jullie! Ons dank is zeven meter lang!

V.
 – 
Barendrecht
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Profesionele service

Rated 5 out of 5
januari 26, 2018

Zeer deskundig, eerlijk, nemen de tijd voor je, denken mee en volledig. Klant staat absoluut centraal.

Niels
 – 
IJsselsteib
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Monteurs van de bovenste plank!

Rated 5 out of 5
oktober 24, 2017

Op advies van bekenden, enigszins cynisch toch maar eens bij Zenner binnen gestapt. Na een prettig gesprek met Stef eigenlijk gelijk vertrouwd. Eerlijk, rustig, meedenken en vooral niet opdringerig. Fijn dat de keuken al visueel te bewonderen was voordat het geplaatst werd. Hierdoor nog wat aanpassingen kunnen doen wat ook prettig verliep. Meerdere prijsklassen maar toch kwaliteit. Plaatsing door Albert is vakwerk! Nog nooit een monteur gehad die zo netjes en schoon werkt.

Erwin
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Super Zenner

Rated 4 out of 5
september 29, 2017

Vanaf het begin was het contact al goed. Zenner dacht goed met ons mee, gaf advies en kwam hier en daar met ideeën waar we zelf nooit op waren gekomen! Ook de monteurs waren verrassend goed. Waarschijnlijk denkt u dan waarom verrassend goed? Nou ze waren erg vriendelijk, veroorzaakte geen overlast en gingen heel netjes aan het werk. Na dat ze weg waren was er ook geen rommel te bekennen ofzo.

Deze mannen zijn echte vakmensen en verdienen een lintje voor hun pracht keukens! Zelf zou ik zeker nog eens een aankoop bij hun doen, maar ja, ik heb al een super keuken van Zenner! 😉

Loes
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Top service, fijn geholpen

Rated 4 out of 5
september 28, 2017

Veel mogelijkheden, meedenken bij ontwerp, voor iedere portemonnee, rustige, vriendelijke, kundige en netjes werkende monteur (Peter)

Peter en Angelique
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Alles. was. goed.

Rated 4 out of 5
september 27, 2017

Alles was goed, van het ontwerp, tot de service, de medewerkers en het plaatsen! Het contact was fijn en we werden goed behandeld. Ik ben dan ook erg te spreken over hun manier van werken. Van de winkel tot je huis, alles is goed geregeld en alles is top. Blijf zo door gaan mannen!

A.J.M
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Uitmuntend oog voor detail!

Rated 5 out of 5
september 27, 2017

Geweldige dienstverlening en goede kennis van de klant. Zonder van ons een prijscatagorie te hebben gekregen en keuken ontworpen die exact paste bij ons budget! Ook de nazorg was geweldig, de monteur liet een paneel vervangen met een kras die ons nooit was opgevallen.

Kim
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
voorbijrijden/lopen

Inzichtelijk en ervaringrijke input

Rated 5 out of 5
januari 19, 2017

Goed en persoonlijk advies; geven goede input gebaseerd op ervaringen en inzichten. Prettige overleggen die oplossingsgericht zijn.

Mart
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
voorbijrijden/lopen

Kwaliteit, afspraken en nakomen van afspraken

Rated 4 out of 5
januari 18, 2017

De geleverde keuken is van kwaliteit. De afspraken die met Thom zijn gemaakt zijn goed nagekomen door zowel Thom als de monteurs van Zenner. Zelf kwam Albert bij ons de keuken plaatsen. Wat een aardige, vriendelijke gozer is dat toch! Verdient naar mijn mening zeker een loonsverhoging! Ga zo door Zenner en Albert! Jullie hebben mijn keuken een paleis gemaakt voor keukenprinsen- en prinsesen!

anoniem
 – 
Zeg ik liever niet
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

De keuken van mijn dromen

Rated 4 out of 5
januari 15, 2017

Toen ik bij Zenner binnenstapte verwachtte ik een goede keuken. Echter liep ik de winkel uit met iets veel beters, de keuken van mijn dromen! Daar was hij dan, volledig verzorgt door de mannen van Zenner!

Het begon allemaal met Thom, hij luisterde geweldig naar de wensen van mij en mijn man. Hij gaf advies op maat en dacht vakkundig mee. Tijdens de gesprekken was het duidelijk dat deze mannen veel ervaring hebben. Met vlinders in mijn buik liep ik dus de winkel uit, wachtend tot dat de keuken geleverd en geïnstalleerd zou worden. Gelukkig hoefde ik niet lang te wachten want de levering was erg snel!

De monteur was overigens ook erg aardig en formeel. Je kon zien dat hij duidelijk al een tijdje in deze wereld mee draaide en dat hij dit ook erg leuk vond. Hij zorgde ervoor dat mijn keuken goed werd gemonteerd en dat ik geen lekkende kranen kreeg. Ik ben erg tevreden over deze monteur die trouwens Albert heette. Hij zorgde ervoor dat alles netjes gemonteerd was en ruimde al zijn rommel op!

Dit alles zorgde ervoor dat ik nu mijn droom keuken in mijn eigen huis heb staan!

mariska
 – 
Amerongen
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Positief van top tot teen

Rated 4 out of 5
januari 15, 2017

Alles , van het begin tot het eind.

Kees
 – 
Leerdam
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

De drie musketiers van Zenner!

Rated 4 out of 5
januari 15, 2017

Thom en Stef zijn zeer vakkundig en denken goed mee zonder enige druk te zetten. En het zijn ook nog 2 echt aardige gasten. Complimenten ook voor de snelle levertijd en de installatie door Albert.

Bart
 – 
Leersum
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Top ervaring! Zeer betrouwbaar

Rated 4 out of 5
januari 14, 2017

Wij hebben goede ervaring met deze keuken leverancier. Zeer betrouwbaar en afspraken worden nagekomen. We hebben een schitterende keuken!!!!

M
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
voorbijrijden/lopen

Optimale service en voorbeeld monteur

Rated 5 out of 5
januari 14, 2017

Thom en Stef denken met je mee over zowel de functionele als de esthetische optimalisatie van het ontwerp. Daarnaast houden ze contact met klanten over hoe bepaalde apparaten of technologie (vb. afzuiging) in de praktijk werkt. Advisering is daardoor meer dan het doorgeven van de verkoopteksten van de fabrikanten.

Afbouw en plaatsing gaat met ZZP’ers die nauwkeurig, rustig en professioneel werken. En bovendien prettig in de omgang zijn. Ik probeer sindsdien zelf ook te ‘klussen als Albert’…

Jelmer en Loes
 – 
Woerden
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Geweldig!

Rated 4 out of 5
januari 12, 2017

advies, meedenken ontwerp, plaatsen keukens allemaal zijn ze geweldig

Elbert
 – 
Kortenhoef
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
voorbijrijden/lopen

Vakmannen die spelen in de top divisie van de keukens!

Rated 5 out of 5
januari 12, 2017

Top vakmannen die meedenken met je plannen.

Wouter
 – 
Amersfoort
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
voorbijrijden/lopen

Motto waardig!

Rated 4 out of 5
januari 12, 2017

duidelijke afspraken over prijs, veel eigen inbreng mogelijk, je weet waar je aan toe bent, transparantie. Jullie maken jullie motto waar, ieder op zijn eigen manier en eigen inbreng !

Nicole en Peter
 – 
Nieuwegein
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Afspraken worden goed nagekomen

Rated 4 out of 5
juli 8, 2016

Vakmanschap, afspraken nakomen en goede “nazorg”. Coördineren van de werkzaamheden door diverse zelfstandigers.

Lyanne
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Goede monteur met gouden handen

Rated 5 out of 5
mei 11, 2016

Het meedenken, goede adviezen, deskundigheid, en vooral de rust en de vriendelijkheid. Wij voelden ons bij jullie thuis!

De levering en de plaatsing van de keuken ging perfect.

Goede monteur met gouden handen, heeft prachtig werk geleverd. Wij zijn heel tevreden en blij met onze keuken.

Alex
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
voorbijrijden/lopen

Erg blij met het process

Rated 5 out of 5
mei 11, 2016

Fijne mensen om samen mee te werken. Goed advies. Goed contact. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken.

Myra
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Super blij

Rated 4 out of 5
mei 11, 2016

Het gehele traject is soepel verlopen, een paar kleine tegenslagen (overigens niet veroorzaakt door Zenner) maar die werden perfect opgelost!! Daarnaast was het fijn dat er tijdens de verbouwing werd meegedacht (denk aan lichtkoven ed).

Cor
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Niet opdringerig en een goed luisterend oor

Rated 4 out of 5
mei 8, 2016

Het traject om te komen tot een op maat concept hebben we als prettig ervaren. In de voorbereiding zijn er flink wat uren gaan zitten in het maken van het ontwerp. Er werd geen mening opgedrongen maar duidelijk advies gegeven over verschillende mogelijkheden. De montage van de keuken is ook prima verlopen. Een kundig monteur die de tijd nam om de keuken netjes te monteren / te installeren. Alles is conform planning verlopen. Er zijn nog wat kleine puntjes die nog verholpen moeten worden, maar daar hebben we alle vertrouwen in dat dit netjes wordt opgelost.

Fam. G.P.A
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Prima service en kwaliteit.

Rated 4 out of 5
december 15, 2015

Was top.

José
 – 
Nieuwegein
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Uitstekende kwaliteit

Rated 4 out of 5
december 9, 2015

De kwaliteit van de werkzaamheden is uitstekend, zowel voor ontwerp als installatie. We hebben veel plezier van de keuken.

Marc
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Ze nemen de tijd voor je

Rated 4 out of 5
december 8, 2015

Gedegen advies en de tijd om tot de juiste keukenopstelling te komen. De plaatsing is zeer vakkundig en met precisie uitgevoerd.

Jeroen
 – 
Gorichem
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Top service van Zennerkeukens!

Rated 4 out of 5
december 7, 2015

Er waren in eerste instantie wat problemen met de apparatuur (buiten de schuld van Zennerkeukens). Zij hebben er veel aan gedaan om het goed op te lossen met de fabrikant en ons.

Nico
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Gewoon alles

Rated 4 out of 5
december 2, 2015

Alles was goed.

Bert
 – 
IJSSELSTEIN
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Aandachtig en gemotiveerd aan het werk

Rated 5 out of 5
december 1, 2015

Jullie zeer gemotiveerd en bevlogen, denken goed mee en voelen zich verantwoordelijk voor het leveren van een mooi product.

Putten uit een ruime ervaring en zijn zeer vakkundig.

Frank
 – 
Amersfoort
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
voorbijrijden/lopen

Goede ervaring

Rated 5 out of 5
juli 17, 2015

– De combinatie van Stef (design van de keuken) en Tom (technische invulling)

– Meteen een eerlijke prijs

– Rational is een top product

Eric
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Persoonlijk en klantvriendelijk

Rated 4 out of 5
juli 16, 2015

Hoewel het gehele traject bij Zenner Keukenarchitektuur goed is verlopen, vind ik verreweg het belangrijkste dat je je niet de ‘zoveelste klant’ (een nummertje) voelt. De benadering is erg persoonlijk en dat is fijn. Bij de grote keukenboeren van ons land druipt de zakelijke geniepigheid ervan af. Zenner doet daar niet aan mee. Tijdens het advies- en ontwerptraject werd alles goed uitgelegd. Zenner neemt de tijd voor je en legt op een eenvoudige manier de te maken keuzes uit en welke gevolgen die keuzes hebben. Hoge mate van transparantie dus en dat blijkt ook uit de gedetailleerde offerte.

De mensen van Zenner (zowel op kantoor als de monteur(s)) kennen duidelijk hun vak. En wat een prettige mensen: toegankelijk, denken met je mee, open en eerlijk. Ik twijfel er niet aan dat Zenner pas tevreden is, als wij ook tevreden zijn. Ik hoop en ik verwacht ook dat als er over een paar maanden iets met de keuken is, dat ik bij Zenner mag aankloppen en dat ze niet moeilijk doen.

Een volgende keer weer Zenner en een hartelijke aanbeveling naar vrienden en familie.

Thomas
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Alles was perfect in orde

Rated 5 out of 5
juli 16, 2015

Alles was perfect in orde

Nicole
 – 
Breda
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
voorbijrijden/lopen

Niets is teveel gevraagd.

Rated 4 out of 5
juli 16, 2015

Stef en Thom zijn ambitieuze mannen, die weten ze het over hebben. Nemen alle tijd voor je om voor mij de perfecte keuken seamen te stellen.

Niets is ze teveel.

Willemien
 – 
Ijsselstein
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Goed behandeld

Rated 4 out of 5
maart 19, 2015

Meedenken met onze wensen en wijzigingen. De tijd nemen

Jan
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Goede verzorgde service

Rated 5 out of 5
maart 18, 2015

Alles was zeer goed geregeld!

Karin
 – 
Ijsselstein
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Blij met het traject

Rated 4 out of 5
maart 15, 2015

Persoonlijke benadering en vakmanschap

Petra
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Persoonlijk en niet alleen sales gericht

Rated 4 out of 5
maart 1, 2015

Serviceniveau, flexibiliteit en het vakmanschap. En oprechte interesse in de mensen niet alleen in het verkopen van een keuken.

Patricia
 – 
Nieuwegein
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Ze nemen de tijd om de ideale keuken te bedenken met je

Rated 4 out of 5
februari 7, 2015

Veel geduld in het proces van bedenken in opstelling en type keuken. Goede smaak. Uitermate vriendelijk.

Mariëtte
 – 
Utrecht
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Open & eerlijke uitleg over het traject

Rated 5 out of 5
januari 12, 2015

Persoonlijke aandacht, goed advies en er wordt de tijd voor je genomen.

Duidelijke uitleg en opbouw van het gehele “keuken koop” traject

Open & eerlijke uitleg en opbouw, geeft een goed gevoel.

Robbert-Jan
 – 
Nieuwegein
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
voorbijrijden/lopen

Helder, transparant en volgens afspraak

Rated 5 out of 5
januari 10, 2015

Ongewoon goed door gewoon te doen. Helder, transparant en altijd volgens afspraak. Wij werden er blij van.

Adriaan
 – 
Lopikerkapel
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Ze denken met je mee en houden rekening met je wensen

Rated 5 out of 5
januari 7, 2015

Het personeel probeert aan alle kanten rekening te houden met onze wensen en komt dan ook uiteindelijk tot een zo goed mogelijk voorstel. Er wordt ook tijdens het ontwerp alle tijd genomen om met ons mee te denken. Ook tijdens uitvoering kunnen nog kleine details worden aangepast. We kijken nu elke dag tevreden naar onze keuken en dat hebben we te danken aan het personeel van Zenner keukenarchitectuur.

Arnoud
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Menselijk en persoonlijk

Rated 4 out of 5
januari 6, 2015

De persoonlijke benadering. Meedenken vanaf het begin en niets was teveel….

Loes
 – 
Genderen
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
voorbijrijden/lopen

Kwaliteit is goed

Rated 4 out of 5
januari 5, 2015

degelijk, netjes, nauwkeurig werk. goed advies en denken mee. doen uiterste best om een mooie keuken af te leveren.

Edo
 – 
Hilversum
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Goede ervaring gehad

Rated 4 out of 5
januari 5, 2015

Er is duidelijk meegedacht. Persoonlijke behandeling.

Zeer ervaren monteur

Jan
 – 
Wageningen
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
voorbijrijden/lopen

Correct en duidelijk !!

Rated 5 out of 5
januari 5, 2015

perfect, zeker aan te bevelen

E. S
 – 
Tiel
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Duidelijke afspraken

Rated 5 out of 5
juni 26, 2014

Duidelijke afspraken die ook worden na geleefd en geen nare verassingen achteraf

Gre
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Denken goed mee

Rated 4 out of 5
juni 24, 2014

Persoonlijke aandacht en oplossend meedenken en handelen

Diny
 – 
Vianen
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Out of the box meedenken!

Rated 5 out of 5
juni 22, 2014

Meedenken Out of the box omgaan met offerte. Vrijheid om eigen dingen te doen via vakspecialisten van zenner zonder daarmee de eigen verantwoordelijkheid los te laten

Gabrielle
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Snel en deskundig.

Rated 4 out of 5
juni 20, 2014

Snel en deskundig. Goede service, goed behandeld.

Jan
 – 
Veenendaal
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Precies naar wens

Rated 4 out of 5
juni 19, 2014

het inleven in mij idee was heel fijn daardoor is de keuken precies geworden als ik voor ogen had

Daniëlle
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Prettige manier van zaken doen

Rated 4 out of 5
juni 18, 2014

Persoonlijk en vakkundig advies. Prettige manier van zaken doen. Ook bij onverwachte tegenslagen een constructieve en meewerkende houding om zaken voor elkaar te krijgen.

Eric
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
voorbijrijden/lopen

Totaalplaatje klopt

Rated 4 out of 5
april 15, 2014

Advisering over de nieuwe keuken en uitleg heel goed. Monteur (‘de chirurg’) heeft bijzonder goed en vakkundig werk geleverd. Kwaliteit van de keukenkasten en afwerking (Rational) is ook heel goed en strak. Totaalplaatje is gewoon goed en afspraak is afspraak. Als je geen boodschap hebt aan de “keuken-prijs-stunter” van het moment, zou ik zeker langs gaan !

Rody
 – 
Gorinchem
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Gewoon goed

Rated 5 out of 5
april 10, 2014

Eigenlijk is alles gewoon goed bevallen.

Corrie
 – 
Rotterdam
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Erg tevreden

Rated 4 out of 5
april 6, 2014

Vanaf het begin werd vertrouwen gewekt, alles was bespreekbaar, gericht op hoge tevredenheid. Problemen werden opgelost. Communicatie was open en duidelijk.

Gerrit
 – 
Vianen
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Deskundig en vakkundig

Rated 5 out of 5
maart 27, 2014

deskundigheid, enthousiasme en goede kennis over keukens en apparatuur. Goede producten die verkocht worden.

Yvonne en Jan
 – 
Bilthoven
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Professioneel advies, meedenken met de klant, installatie door vakmensen.

Rated 4 out of 5
maart 26, 2014

Professioneel advies, meedenken met de klant, installatie door vakmensen.

Els
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
voorbijrijden/lopen

eerlijk en deskundig

Rated 4 out of 5
maart 25, 2014

eerlijke deskundige advies

S
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
maart 21, 2014

prettig contact, deskundig, snel reageren, goed produkt

Frank
 – 
Ijsselstein
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Zorgen voor advies op maat

Rated 4 out of 5
november 29, 2013

goed luisterend naar wensen waardoor een goed advies kan worden gegeven. Afspraken worden nagekomen. Goede monteur etc.

anoniem
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

persoonlijke behandeling

Rated 5 out of 5
november 21, 2013

persoonlijke behandeling

Ton
 – 
Doorn
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

De klant staat voorop

Rated 5 out of 5
november 13, 2013

Wij hebben bij Zenner Keukenarchitectuur de indruk gekregen dat de wensen van de klant altijd voorop staan. Het meedenken met de wensen van de klant doen jullie uitstekend. Service, eerlijkheid en duidelijkheid voert bij Zenner de boventoon.

Het strakke resultaat van onze keuken overtreft onze verwachtingen! Ook de monteur was een zeer kundige vakman (heel rustige, perfectiontische man).

Ilse en Kars
 – 
Zoetermeer
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
voorbijrijden/lopen

Out of the box service!

Rated 5 out of 5
november 13, 2013

Denken heel goed mee met de wensen van de klant. Komen zelf met oplossingen, ook als deze niet “standaard” zijn maar gewoon mooier zijn voor het design/lijnenspel in de keuken. Denken out off the box dus.

M
 – 
Woerden
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Fijn ervaring gehad

Rated 4 out of 5
oktober 18, 2013

Goeie service en meedenken met de klant (verkorten levertijd ivm onze wens tot snelle plaatsing van de keuken) en een goeie communicatie over de planning.

Zwanet
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Soepel proces

Rated 4 out of 5
oktober 12, 2013

Het plaatsen en de afwerking van de keuken is prima verlopen.

Het flexibel oplossen van de extra werkzaamheden tijdens het plaatsen en de kwaliteit van het geheel is op hoog niveau.

J.J.
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Alles in de hand

Rated 4 out of 5
oktober 10, 2013

Alles in 1 hand.

Oplossen van problemen.

Jose en Karst Jan
 – 
Gouda
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Duidelijk, nuttig advies en veel persoonlijke aandacht.

Rated 5 out of 5
oktober 9, 2013

Vanaf het eerste moment voelde wij ons welkom en werd er prima meegedacht, ook in het besparen van kosten.

De uiteindelijk geplaatste keuken overtrof onze verwachtingen.

Saar
 – 
Leersum
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Buitengewoon blij

Rated 5 out of 5
september 11, 2013

Deskundige mensen die meedenken met de klant. De keuken is prachtig geworden en heeft een zeer mooie strakke uitstraling. Voor de kleine ruimte is het een keuken met ruimtelijk effect geworden en hij heeft voldoende bergruimten. Dat is knap werk.

Annemiek
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
voorbijrijden/lopen

Top

Rated 4 out of 5
juli 29, 2013

Duidelijke afspraken

Goede service

Mooie keuken

Pieter-Jesse
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Goede rust en adviezen

Rated 4 out of 5
juli 28, 2013

de rust en de adviezen

rolf
 – 
doorn
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

perfect, zeker aan te bevelen

Rated 5 out of 5
juli 3, 2013

Inspelen op wensen, meedenken, goede kwaliteit, goede bereikbaarheid, duidelijke communicatie.

Cindy
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

klasse

Rated 5 out of 5
juni 27, 2013

Het meedenken om een mooi ontwerp tot stand te brengen.

Wally
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Goed bedrijf

Rated 4 out of 5
juni 21, 2013

dat alles netjes voor je geregeld wordt goed besproken en afspraken na komen alles top

Nieske
 – 
IJsselsyein
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Ze nemen de tijd voor je

Rated 5 out of 5
juni 21, 2013

De rust waarmee naar de wensen wordt geluisterd en dit wordt vertaald naar de nieuwe keuken. Dat bij het bespreken van de offerte de tijd wordt genomen om deze door te spreken en te verduidelijken.

Alexandra
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Goed te bereiken

Rated 4 out of 5
juni 21, 2013

Afspraken goed nagekomen en goede bereikbaarheid. Ook parkeren gemakkelijk.

Agnes
 – 
Nieuwegein
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

vriendelijke mensen

Rated 5 out of 5
mei 28, 2013

altijd welkom / niets was teveel/ altijd vriendelijk

jeannet
 – 
ijsselstein
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Goed advies.

Rated 4 out of 5
maart 13, 2013

Problemen tijdens de installatie worden goed opgepakt en afgehandeld.

Men neemt ruim de tijd voor de montage, het hoeft niet in 2 dagen af.

Ook na de oplevering worden optredende problemen prima opgepakt.

Rene
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Chapeau voor alles wat men gedaan heeft.

Rated 5 out of 5
maart 2, 2013

Correcte uitvoering van het plannings schema.

Zeer grote vakkundigheid van de monteur en schilder.

Het zich steeds laten zien van de eigenaar Thom Zenner,dit geeft altijd een goed gevoel bij de klant.

Chapeau voor alles wat men gedaan heeft.

Sjoerd
 – 
Nieuwegein
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

zorgvuldig

Rated 4 out of 5
maart 2, 2013

Het meedenken en de zorgvuldigheid van opbouwen van de keuken

pascal
 – 
ijsselstein
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Onderscheiden zich van andere

Rated 4 out of 5
januari 21, 2013

Het onderscheid wordt al direct in de showroom gemaakt; op een natuurlijke manier wordt naar wensen geluisterd en omgezet in een ontwerp, waarbij Zenner met goede ideeën komt.

Er wordt gewerkt met prima onderaannemers; elektricien, stukadoor, loodgieter, schilder. Onze hele kamer hebben we op deze manier aangepakt.

Een absolute aanrader.

Hugo
 – 
Gouda
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
voorbijrijden/lopen

Kwaliteit staat voorop en hoogstaande service.

Rated 5 out of 5
januari 15, 2013

Uitermate vriendelijk en vakkundig geholpen. Daarnaast kwaliteit voorop en hoogstaande service.

Ronald
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Echt fantastisch!

Rated 5 out of 5
januari 11, 2013

Eigenlijk begon het al bij de 1e benadering. het was even “omdenken”. niet vanuit het budget handelen maar vanuit jou wensen. Je noemt alles wat je wilt en gedurende het traject kom je op een heel bevredigende manier bij elkaar. hiermee bedoel ik dat Zenner keukens gedurende meerdere bezoeken precies aanvoelt wat jij als klant belangrijk vindt en hier een prima plan bij maakt.

Daarnaast ook heel belangrijk, dit plan past bij het budget. Wat wij gedurende het hele traject bijzonder gewaardeerd hebben is de eerlijke en open benadering, géén poespas! afspraak is afspraak. Nadat uiteindelijk de “kogel door de kerk” was moest natuurlijk het echte werk beginnen……… Wat een geweldige vakmannen! Keurige kundige monteurs. en niet te beroerd om iets extra’s te doen of iets harder te lopen om vertraging te voorkomen.

Even een klein voorbeeld van Zennerhandelen., bij het plaatsen van de vriezer bleek er toch een kleine beschadiging aan de (hoogglas) deur te zijn ontstaan. het was niet groot, maar goed, daarvoor was de beschadiging er niet. Even een belletje met Zenner (je voelt je bijna bezwaard om te bellen). antwoord Zenner: geen probleem ik bestel een nieuwe.!! Zenner vond het niet nodig om zelf te kijken en erover te oordelen, Nee, als de klant en de monteur zeggen dat het zo is……. niet leuteren maar gewoon bestellen.

Ik kan nog even doorgaan maar lijkt mij niet nodig. Een ding rest mij nog:

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het jammer vindt dat ik niet elke maand een nieuwe keuken koop, het is zo’n gezellig, leuk en spannend trajekt!!!

Zenner staat voor Topkwaliteit in álle opzichten.

Corjan
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Er wordt zeer secuur gewerkt .

Rated 4 out of 5
januari 9, 2013

Echt top hoe secuur ze werken, kwaliteit staat hier zeker voorop!

Cisca
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
voorbijrijden/lopen

Eigen stijl en onderscheiden zich van de rest

Rated 5 out of 5
oktober 13, 2012

In tegenstelling tot andere keukenzaken heeft men bij Zenner daadwerkelijk iets toegevoegd, zeker in de ontwerpfase. Out of the box, eigen stijl, oog voor details met de wensen van ons als vertrekpunt. Bij Zenner luisteren ze daadwerkelijk en nemen ze ook de tijd. Vakmanschap en design staan centraal en niet commercieel gewin (zoals bij vele andere aanbieders).

Petra & Gerrald
 – 
Vleuten
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Afspraak is afspraak

Rated 4 out of 5
september 24, 2012

Afspraak is afspraak, weten waar je aan toe bent, net personeel.

Marion
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Echt oog voor kwaliteit

Rated 4 out of 5
september 20, 2012

De open en transparante communicatie. Problemen worden opgepakt en opgelost met altijd oog voor kwaliteit. Daarnaast het gevoel dat je als klant belangrijk bent, of je nu een keuken koopt van 7000 euro of van 40000 euro, dat is knap.

Ronald
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Top tijd gehad

Rated 4 out of 5
augustus 30, 2012

Zeer deskundig en persoonlijk contact.

Goede begeleiding.

Kwaliteit en nazorg op zeer hoog niveau.

Zijn uitermate tevreden met onze keuken en op de manier zoals het gerealiseerd is.

familie
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

Prima

Rated 4 out of 5
augustus 12, 2012

Prima advies

Niet opdringerig.

Duidelijke prijsafspraken vooraf; geen gemarchandeer.

Afspraken werden correct nagekomen.

Kwaliteit montage uitstekend.

Joop
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Service en het perfect nakomen van afspraken

Rated 5 out of 5
augustus 9, 2012

Service en het perfect nakomen van afspraken

E. Ph.
 – 
Nieuwegein
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
mond tot mondreclame

goede service, goed behandeld

Rated 4 out of 5
augustus 7, 2012

persoonlijk contact en eerlijk advies over indeling en keuze van materialen

Arjan
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
voorbijrijden/lopen

Oplossing en resultaat gericht

Rated 4 out of 5
juli 31, 2012

De mate van meedenken. ook al waren onze wensen niet dierect uitvoerbaar, toch werd er uiteindelijk een oplossingen gevonden die onze wens heel dicht benaderde, waardoor er een mooi ontwerp ontstond.

Roel
 – 
Papendrecht
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
voorbijrijden/lopen

Service om over te dromen

Rated 5 out of 5
juli 31, 2012

na jaren genoten te hebben van een prima keuken werd onlangs een probleempje onmiddellijk opgelost

Mieke
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

goede service, goed behandeld

Rated 5 out of 5
juli 30, 2012

persoonlijk contact

meedenken met wensen en (on)mogelijkheden

directe actie bij problemen

Jeanet
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
greeploze keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Goede kwaliteit. Goede service

Rated 5 out of 5
juli 30, 2012

Samendenken over het ontwerp en er de tijd voornemen.

Goede kwaliteit. Goede service

Frank
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
design keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden

Geen drammerige opdringerige verkopers.

Rated 4 out of 5
juli 29, 2012

Rust en volle aandacht in het hele traject. Wijzigingen blijven steeds mogelijk.

Ronald
 – 
IJsselstein
Gekochte keuken: 
moderne keuken
Zenner keukens gevonden door: 
online gevonden
© Zenner Keukens | webdesign by BRANDRS