• Karry en Ted

Binnenkijken bij… Karry en Ted

Ze hadden zulke goede ervaringen met Duitse keukens dat Karry en Ted voor hun nieuwe appartement ook graag een Duitse keuken wilden. Bij Zenner Keukens vonden ze een strakke moderne Rational-keuken die bovendien vlot geleverd en geïnstalleerd kon worden, wat voor hun planning een grote plus was.

Karry en Ted handhaafden de U-opstelling van de keuken, zoals de vorige keuken in dit appartement die ook had. ‘We hebben wel nagedacht over een indeling met een kookeiland, maar dan zouden we toch werkruimte inleveren. Dat wilden we niet’, vertelt Karry. De U-vorm creëert een hele open uitstraling, nog eens versterkt door het ontbreken van té hoge kasten. Het enkele bovenkastje oogt bovendien transparant door het melkglas aan de voorkant.

Zandkleurig werkblad
Ze wilden een lichte keuken boven de al bestaande donkere vloer en de keuze viel op dit charmante zachte groen dat ze matchten met het zandkleurige werkblad. Bij de donkere vloer (die ze vanwege de vloerverwarming lieten liggen) combineerden ze bovendien de zwarte plasmafilter afzuigkap. Ook dat was een vereiste, omdat Karry en Ted op gas wilden blijven koken en een kap als deze zonder luchtafvoer functioneert. De kap is gemakkelijk uitklapbaar.

Extra vriezer
Karry en Ted hebben riant de ruimte om te bewegen en volop aanrechtblad tot hun beschikking om aan te werken. Ook de kastruimte is optimaal, onder andere dankzij de carrouselkast voor de pannen en de apothekerskast tussen de koelkast en de oven. Onder de oven hebben ze nog een aparte vriezer. ‘Daardoor konden we de vaatwasser niet op hoogte plaatsen, maar een extra vriezer vonden we zwaarder wegen. We zijn blij dat we die keuze hebben gemaakt.’

© Zenner Keukens | webdesign by BRANDRS

WE BESTAAN 20 JAAR!

Al meer dan 20 jaar leveren wij zekerheid en kwalitatieve keukens aan tevreden klanten. Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op! Bekijk onze ‘binnenkijken bij’ en ‘reviews’ pagina’s voor meer inspiratie of om te lezen wat anderen over ons vertellen.

zenner-favicon

Dit zal sluiten in 0 seconden