• Elly en Gody

Binnenkijken bij de robuuste keuken van Gody en Elly.

‘Onze robuuste keuken van Zenner Keukens is zonder problemen geplaatst en functioneert prima. We zijn helemaal tevreden.’

De oude keuken was 27 jaar oud. ‘Tijd voor een nieuwe’, dachten Elly en Gody. Bij toeval reden ze langs Zenner Keukens in IJsselstein en stapten naar binnen. Ze zijn voor een nieuwe keuken gebleven. ‘We hadden er een goed gevoel over. Vervolgens zijn we prettig geholpen en werden goed geadviseerd. Zenner dacht goed met ons mee én de prijs was goed. Dat is een hoop ‘goed’, maar we zijn er dan ook blij mee!’

Glazen kast
Opvallend in de keuken is een glazen ‘hangende’ kast voor al het glaswerk. ‘Dat was een wens van Elly. Bij andere keukenstudio’s vormde dit een probleem, maar Zenner had er geen moeite mee om deze kast op te leveren.’ Ook op andere details in deze moderne keuken is gelet, zoals een aparte nis met een uitschuiflade waar het koffiezetapparaat op staat, met aan beide zijkanten plankjes voor de koffiekopjes. Verder heeft de keuken meer dan voldoende bergruimte, bevestigt Gody.

Lekker kokkerellen
Gody staat vaak in de keuken voor een heerlijk hapje Italiaans of een ander bijzonder gerecht. ‘Ik maak geregeld gebruik van de stoomoven. Eerst had ik geen idee hoe dit apparaat zou werken, maar inmiddels gebruik ‘m veel. Het eten blijft er lekker in. Dat geldt niet alleen voor de aardappelen en groenten, maar bijvoorbeeld ook voor gerechten als nasi.’ Geregeld komen hun bridge-vrienden bij het kookeiland zitten met een glaasje wijn om een beetje te kletsen of een handje mee te helpen. ‘Heel gezellig. De keuken is er ruim genoeg voor!’, zegt Gody enthousiast.

© Zenner Keukens | webdesign by BRANDRS

WE BESTAAN 20 JAAR!

Al meer dan 20 jaar leveren wij zekerheid en kwalitatieve keukens aan tevreden klanten. Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op! Bekijk onze ‘binnenkijken bij’ en ‘reviews’ pagina’s voor meer inspiratie of om te lezen wat anderen over ons vertellen.

zenner-favicon

Dit zal sluiten in 0 seconden