• Nicole en Marcel

Even binnenkijken bij de moderne sfeerkeuken van Nicole en Marcel.

‘Onze moderne sfeerkeuken van Zenner Keukens voelt als thuiskomen, in een stijlvolle uitvoering en met een warme uitstraling.’

Na goede berichten over Zenner Keukens in IJsselstein stapten Nicole en Marcel bij Zenner naar binnen. Zeer tot hun tevredenheid. ‘We wisten bij Zenner Keukens precies waar we aan toe waren. Zenner hanteert een vaste prijs waarbinnen veel opties denkbaar zijn. Ook heeft Zenner ons uitstekend begeleid bij de aanschaf van materialen. We hebben twee jonge kinderen en wilden graag een duurzame keuken. Daarin is Zenner Keukens uitstekend in geslaagd.’

Tijdloos en ergonomisch
De moderne keuken van Nicole en Marcel is tijdloos, zodat deze jarenlang mee kan gaan. ‘Hij past uitstekend bij ons interieur.’ De wandbekleding loopt van de woonkamer netjes over in de keuken. Ook loopt de belijning van het lage gedeelte door, waardoor de keuken eruitziet als een mooi meubelstuk. Wie vermoedt nu nog dat in dit gedeelte een vaatwasser is aangebracht? ‘Het is dat wij weten waar die zit, maar onze gasten kunnen ‘m nooit vinden’, lacht Nicole. Ook is bij hen sprake van een ergonomische keuken. Het werkblad is op hun lengte aangepast.

Slimme ideeën
Zelfs aan vernuftige details is gedacht, zegt Nicole, zoals het plaatsen van twee smalle lades onder de ovens, waar kruidenpotjes in kunnen. ‘Zenner Keukens heeft ons echt verrast met slimme ideeën.’ Omdat de keuken helemaal naar hun zin is, koken Marcel en Nicole zelfs vaker dan voorheen. Ze maken daarbij gebruik van uitstekende keukenapparatuur, zoals de inductiekookplaat. Ook is er voldoende ruimte in de keuken voor anderen om mee te helpen, bijvoorbeeld bij het bereiden van hapjes. ‘We zijn in één woord superblij met deze keuken’, besluit Nicole.

© Zenner Keukens | webdesign by BRANDRS

WE BESTAAN 20 JAAR!

Al meer dan 20 jaar leveren wij zekerheid en kwalitatieve keukens aan tevreden klanten. Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op! Bekijk onze ‘binnenkijken bij’ en ‘reviews’ pagina’s voor meer inspiratie of om te lezen wat anderen over ons vertellen.

zenner-favicon

Dit zal sluiten in 0 seconden