• Jolanda en Menno

Binnenkijken bij de matzwarte keuken van Jolanda en Menno

Een matzwarte keuken, zeer strak maar ook zeer sfeervol. En vooral: een keukenontwerp met lef. Jolanda en Menno durfden de gebaande paden te verlaten en kwamen in samenwerking met Zenner Keukens tot dit fantastische resultaat.

De matzwarte keuken combineert geweldig met het gouden Italiaanse stucwerk dat de nieuwe woning van Jolanda en Menno zijn volmaakt eigen gezicht geeft. ‘Je hebt er lef en licht voor nodig’, lacht Menno. ‘Als de zon erop staat, schittert het goud echt.’

Ze trokken de lijn tot in de details door, in nauw overleg dus met Zenner Keukens. ‘Heel lang geleden waren we er al eens binnen geweest. Een prachtige zaak. Daarom gingen we er nu naar terug. Wij hadden een paar duidelijke wensen: de L-vorm leek de voor de hand liggende optie voor deze keuken, omdat het de meest open indeling leek. En we wilden een bar in plaats van een eettafel. Thom heeft daar vervolgens zijn creativiteit op losgelaten.’

Zwart graniet werkblad

Het resulteerde in een strak belijnd beeld. Een moderne keuken: greeploos, soft touch en met de apparatuur uit de bijpassende fraaie, nieuwe ATAG-lijn. ‘We hebben alle opties doorlopen en dit had de voorkeur van Thom. ATAG is qua design én kwalitatief uitstekend.’

Alle elementen zijn verder tot in de puntjes op elkaar afgestemd. Het diep zwarte keukenblad van graniet steekt subtiel af tegen de matzwarte fronts, evenals de zwarte glasplaat achter de Bora inductieplaat met kookveldafzuiging.

En zo is er meer: de bar is weer van stoer Italiaans afgelakt stucwerk, terwijl de goudkleurige kraan heerlijk matcht met de muren. Het schakelmateriaal in mat zwart is nog zo’n mooi contrast, met zowel de gouden als de hoogglans zwarte achtergrond.

Het hele plaatje is tot in de perfectie doordacht en laat zien hoe een zeer strak ontwerp een hele warme en uitnodigende omgeving kan creëren.

© Zenner Keukens | webdesign by BRANDRS

WE BESTAAN 20 JAAR!

Al meer dan 20 jaar leveren wij zekerheid en kwalitatieve keukens aan tevreden klanten. Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op! Bekijk onze ‘binnenkijken bij’ en ‘reviews’ pagina’s voor meer inspiratie of om te lezen wat anderen over ons vertellen.

zenner-favicon

Dit zal sluiten in 0 seconden