• Annie en Wim

Binnenkijken bij… Annie en Wim

Het strakke, moderne keukendesign in de nieuwe woning van Annie en Wim ademt kwaliteit, functionaliteit en comfort. De uitstraling is licht en open en de ster van de show is ontegenzeggelijk het stijlvolle zwevende meubel met de ovens en kasten erin.

Ze hadden het plan voor deze lichte en strakke keuken al scherp voor ogen, want al eerder waren Annie en Wim bij Zenner Keukens geslaagd voor een keuken met een enigszins vergelijkbare indeling. De wool-white kleurstelling sluit fraai aan bij de rest van het interieur en in het bijzondere motief van het keramische werkblad zagen ze terecht een prachtige match.

Ruimtelijke indeling
De indeling is heel ruimtelijk doordat alles laag is gehouden: geen bovenkastjes boven het aanrechtblad dus en ook geen afzuigkap – die zit immers in de kookplaat geïntegreerd. Opvallend is het strakke design van de kraan, wat mooi past bij het strakke keukendesign van het hele plaatje.

Veel kastruimte
Er is optimale kastruimte gecreëerd met het handige, uitschuifbare handdoekenrekje en met de carrouselkast voor de pannen in de hoek. Onder de gootsteen zit het afvalsysteem dat de inrichting van de keuken extra strak houdt. Op de hoek hebben Annie en Wim een grote koelkast en grote vriezer naast elkaar.

Gaggenau ovens
Het meest opvallende meubel is zonder twijfel de zwevende combinatie van kasten in wool-white en de houtlook kast met de ovens. ‘We zagen zo’n meubel bij Zenner Keukens in de showroom. Wij wilden er graag een oven en combimagnetron van Gaggenau in, omdat we daar heel tevreden over waren, en die pasten er gelukkig in.’ Boven en onder de ovens (met warmhoudlade onder de combimagnetron) zit extra kastruimte en de grote hangende servieskast ernaast maakt het plaatje compleet.

© Zenner Keukens | webdesign by BRANDRS

WE BESTAAN 20 JAAR!

Al meer dan 20 jaar leveren wij zekerheid en kwalitatieve keukens aan tevreden klanten. Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op! Bekijk onze ‘binnenkijken bij’ en ‘reviews’ pagina’s voor meer inspiratie of om te lezen wat anderen over ons vertellen.

zenner-favicon

Dit zal sluiten in 0 seconden