• Jolanda en Marcel

Binnenkijken bij… Jolanda en Marcel

Jolanda en Marcel hebben hun woning rigoureus verbouwd en kozen voor een prachtige keuken met kookeiland. Na allerlei omzwervingen kwamen zij terecht bij Zenner Keukens. Jolanda deelt hieronder haar ervaringen rondom het proces.

Een droom wordt werkelijkheid

“Als je al wat jaren in een huis woont, dan krijg je wel eens genoeg van wat oud is”, begint Jolanda te vertellen. “Mijn droom was een kookeiland, en we hebben rigoureus de benedenverdieping opengebroken om dat te realiseren.” De ruimte werd anders ingedeeld, waardoor de keuken centraal kwam te staan in de woonkamer. Enthousiast vertelt Jolanda verder: “We wilden dansen om het eiland, eten met vrienden en gezelligheid in het huis.”

Het ontwerpproces: van idee naar realiteit

Bij het ontwerpen van hun keuken haalden Jolanda en Marcel inspiratie uit verschillende bronnen. “We hebben overal iets leuks weggeplukt”, legt Jolanda uit. “Hangende kasten vond ik leuk, een koffiecorner met een plank en natuurlijk het kookeiland.” Uiteindelijk vonden ze bij Zenner Keukens de perfecte partner om hun droomkeuken te realiseren. “De keuken die wij voor ogen hadden, bestond niet zoals wij hem wilden. Het is echt een unieke keuken met verschillende elementen.”

Creatieve oplossingen en uitdagingen

Tijdens het proces kwamen er enkele uitdagingen naar voren, vooral met betrekking tot het aanrechtblad. “Het blad zou uit Duitsland komen, maar dat bedrijf ging failliet”, aldus Jolanda. “Toen ging Zenner Keukens écht een stap verder: ze hebben in Italië namelijk een alternatief gevonden.”

Jolanda en Marcel zijn zeer tevreden over de service van Zenner Keukens. “Zenner is gaan denken in mogelijkheden”, zegt Jolanda. “Ze hebben ons echt geholpen om onze droomkeuken te realiseren, zelfs toen het lastig werd. Wij willen Thom een hele dikke veer geven, want de manier van samenwerken was erg fijn.”

Het dagelijks leven in de nieuwe keuken

Nu de keuken af is, geniet het gezin dagelijks van hun nieuwe ruimte. “Het is inderdaad dansen om het kookeiland heen”, lacht Jolanda. “Als de een aan het koken is, zit de ander op een stoeltje erbij. Het is op een hele gezellige manier koken bij ons. Ik wilde een praktische keuken, krasvast, watervast en een blad waar ik hete pannen op kan zetten. Het moest werkbaar zijn zonder dat ik overal op hoef te letten. Dat is heel goed gelukt!”

© Zenner Keukens | webdesign by BRANDRS

WE BESTAAN 20 JAAR!

Al meer dan 20 jaar leveren wij zekerheid en kwalitatieve keukens aan tevreden klanten. Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op! Bekijk onze ‘binnenkijken bij’ en ‘reviews’ pagina’s voor meer inspiratie of om te lezen wat anderen over ons vertellen.

zenner-favicon

Dit zal sluiten in 0 seconden