• Annemieke en Maarten

Binnenkijken bij… Annemieke en Maarten

Bijna 5 jaar geleden verhuisden Maarten en Annemieke naar hun nieuwe woning in IJsselstein. Deze woning heeft een prachtige industriële uitstraling, maar de keuken die erin zat paste niet goed in deze stijl. Kortom: tijd voor verandering! Lees hieronder verder hoe Maarten en Annemieke vertellen over hun ervaringen rondom de nieuwe keuken.

Hoe zijn jullie beland bij Zenner Keukens?

“We hebben in eerste instantie nog een aantal jaar gewacht met het aanschaffen van een nieuwe keuken”, vertelt Annemieke. “Hij was nog in goede staat en daarom kies je niet zomaar om die te vervangen. Toch was hij niet helemaal naar onze smaak en zijn we gaan rondkijken naar een goede keukenzaak in de buurt, want we vinden het altijd belangrijk om de lokale ondernemers te ondersteunen.”

“Via buren kwamen we terecht bij Zenner Keukens”, vult Maarten aan. “Het klikte gelijk en Thom van Zenner Keukens kon zich goed vinden in onze ideeën, waardoor we met hen in zee zijn gegaan.”

De ideale indeling voor de nieuwe U-keuken

“We zijn van een L-keuken naar een U-keuken gegaan”, vervolgt Maarten. “Dat was eerst nog even wennen maar het bleek de perfecte keuze te zijn. We vonden het belangrijk dat er goed over de indeling werd nagedacht, en dat is gelukt! Er zijn korte lijnen en alles is binnen handbereik. Zo hoef je bijna niet te bewegen om te pakken wat je nodig hebt. Ook hebben we nu een schuifdeur in plaats van een draaideur in onze kast, waardoor de ruimte beter wordt benut.”

De keuken past perfect in de rest van het huis

Naast de indeling was het ook belangrijk dat de keuken goed zou passen bij de rest van het huis. “We wilden graag een aluminium Bokmerk achterwand en dat bleek Thom ook te kunnen leveren”, vertelt Annemieke enthousiast. “Onze nieuwe industriële keuken is vooral heel stijlvol en functioneel. Zo hebben we bijvoorbeeld geen bovenkastjes meer, maar juist ruime lades. Dat zorgt voor een strakkere look. De kleuren uit de keuken komen mooi terug in de rest van het huis, waardoor het één geheel lijkt. De keuken is helemaal geïntegreerd in onze woning.”

“Het dunne werkblad past dan ook weer goed bij de stijl van onze eettafel en stoelen. Er is ook qua uitsparing op de kopse kant van de wand goed nagedacht over de afmetingen. Dat is wel de kwaliteit waar wij naar zochten.”

Quooker en Bora

Maarten en Annemieke zijn vooral tevreden met het totaalplaatje van de keuken. Toch wijzen ze allebei een functioneel element van de keuken aan waar ze veel plezier aan beleven. Maarten: “De Bora kookplaat is echt een uitkomst. Het is heel fijn dat je geen afzuigkap meer hebt waar je je hoofd tegenaan kunt stoten en het systeem zuigt alle geurtjes en vetresten af.”

“De Quooker is ook heel praktisch”, vult Annemieke aan. “Die hadden we hiervoor nog niet maar die is echt zo handig!”

Goede communicatie

“Wij zijn erg tevreden over de service van Zenner Keukens”’, vertelt het stel. “Een goed voorbeeld van hun service toen er iets misging met de levering van de keuken. Daar kon Thom niks aan doen, maar hij bleef heel goed communiceren en regelde gelijk dat de loodgieter en timmerman opnieuw werden ingepland zodat het zou worden opgelost. Hij heeft zich echt gigantisch ingezet voor ons. Hij heeft ons daarna een etentje getrakteerd. Dat was natuurlijk helemaal niet nodig, maar het laat wel zien hoe klantgericht ze zijn bij Zenner Keukens!”

© Zenner Keukens | webdesign by BRANDRS

WE BESTAAN 20 JAAR!

Al meer dan 20 jaar leveren wij zekerheid en kwalitatieve keukens aan tevreden klanten. Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op! Bekijk onze ‘binnenkijken bij’ en ‘reviews’ pagina’s voor meer inspiratie of om te lezen wat anderen over ons vertellen.

zenner-favicon

Dit zal sluiten in 0 seconden